Our social:

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΤΟΜΑΣ


Χθες δικαιωθήκαμε εν μέρει - αφού δεν μας έκανε τη χάρη ο Λέοναρντ να σκοράρει άλλα δύο τρίποντα - καθώς ο αγώνας ανάμεσα στο Σαν Αντόνιο και το Χιούστον ήταν κάπως αλλόκοτος. Ενώ στην αρχή ήταν πολύ ανοιχτός με πολύ υψηλό σκορ (29-32 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και 58-60 στην ανάπαυλα), στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες. 

Στα σημερινά τώρα, οι Γουίζαρντς ταξιδεύουν και πάλι στη Βοστώνη για το πέμπτο ματς της σειράς. Οι «μάγοι» στην αναμέτρηση της Κυριακής δε μπήκαν τόσο δυνατά όσο τις προηγούμενες φορές ή μάλλον οι Σέλτικς μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν το break. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε καλά για την ομάδα του Μπραντ Στίβενς όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο τρίτο δωδεκάλεπτο η παρέα του Τζον Γουόλ με ένα επιμέρους σερί 26-0 (!) καθάρισε πρόωρα το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια, πλην ενός, είχαμε υψηλά σκορ. Βασική επιλογή μου, λοιπόν, για αυτό το παιχνίδι είναι το Over 215,5. 

Στα ειδικά των παικτών, ο Ιζάια Τόμας πραγματοποίησε δύο μέτριες εμφανίσεις στην Ουάσινγκτον (αν και στον αγώνα της Κυριακής ήταν πολύ εύστοχος πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων με 4/5 τρίποντα) και απόψε περιμένω να είναι πιο συνεπής στο σκοράρισμα.


Οι προτάσεις μου

Μπόστον Σέλτικς - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς      Over 215,5       1,83

Μπόστον Σέλτικς - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς      Over 29,5      Τόμας    1,87

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου