Our social:

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ


Και κάπου εδώ έφτασε το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ. Μια σεζόν η οποία τελειώνει με πρωταθλήτρια την Τσέλσι. Στην τελευταία και 38η αγωνιστική, λοιπόν, θα ασχοληθώ με τα δύο ματς που έχουν ενδιαφέρον και με την πρωταθλήτρια Αγγλίας.


Η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον στο Έμιρεϊτς. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν κρατάει τις τύχες της 4αδας στα χέρια της εδώ και αρκετό καιρό. Βάσει της εικόνας που έδειξαν όλη τη σεζόν μπορώ να πω πως οι «κανονιέρηδες» δεν δικαιούνται την 4η θέση που θα τους οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Από την άλλη, η Έβερτον έχει «καθαρίσει» εδώ και πολύ καιρό την έξοδο της στην Ευρώπη. Η Άρσεναλ είναι αήττητη στις τελευταίες 20 συναντήσεις της με την Έβερτον εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ (16 νίκες - 4 ισοπαλίες). Περιμένω να μας δώσει τον άσο από το ημίχρονο. 

Σε αντίθεση με την Άρσεναλ, η Λίβερπουλ δεν εξαρτάται από κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν από το δικό της. Οι «κόκκινοι» θέλουν το τρίποντο κόντρα στην πεσμένη Μίντλεσμπρο έτσι ώστε να κλειδώσουν την 4αδα και σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Σίτι στην έδρα της Γουότφορντ, ίσως αναρριχηθούν και στην τρίτη θέση. Βασική μου επιλογή για αυτό το ματς το Over 2,5 γηπεδούχου.

Η Σίτι ταξιδεύει στο Γουότφορντ με στόχο να παραμείνει στην τρίτη θέση, έτσι ώστε να μην παίξει προκριματικά το καλοκαίρι. Μπορεί να δούμε αρκετά γκολ σε αυτό το παιχνίδι αλλά εγώ δε θα ασχοληθώ.

Τέλος, η Τσέλσι θα κάνει φιέστα κόντρα στη Σάντερλαντ. Θεωρώ πως οι Λονδρέζοι θα γιορτάσουν το 6ο πρωτάθλημα τους με πολλά γκολ. Κρατάω το Over 3,5.


Οι προτάσεις μου

Άρσεναλ - Έβερτον         1/1       1,95

Λίβερπουλ - Μίντλεσμπρο     Over 2,5 Λίβερπουλ    1,65

Τσέλσι - Σάντερλαντ        Over 3,5           1,80

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου