Our social:

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ PLAYOFFS (ΔΥΣΗ)


Και αν στην Ανατολή τα πράγματα είναι αμφίρροπα, στη Δύση μόνο το Σπερς - Ρόκετς έχει ενδιαφέρον. Όσο καλή και αν είναι η Γιούτα, δε μπορεί να κοντράρει σε καμία περίπτωση την παρέα των Κάρι και Ντουράντ. 


ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ (1) - ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ (5)

Οι Γουόριορς στην πρώτη φάση των playoffs σκούπισαν τους Μπλέιζερς με 4-0. Παρά την κακή εικόνα τους κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, οι Μπλέιζερς δυσκόλεψαν στα δύο, από τα τέσσερα, παιχνίδια τους "πολεμιστές". Ίσως να νικούσαν και κάποιο παιχνίδι εάν είχαν υγιή τον Νούρκιτς σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Το Γκόλντεν Στέιτ, εάν δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού από εδώ και πέρα, μπορεί να φτάσει "αέρας" στους τελικούς.

Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν τα εύκολα δύσκολα καθώς θα μπορούσαν να τελειώσουν τη σειρά στα έξι παιχνίδια. Παρόλα αυτά στο έβδομο παιχνίδι παρουσιάστηκαν σοβαροί και νίκησαν τους Κλίπερς με σχετική ευκολία. Για να προκριθούν στην επόμενη φάση, βέβαια, χρειάστηκαν και αρκετή δόση τύχης, καθώς στο τρίτο παιχνίδι ο Μπλέικ Γκρίφιν τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της σειράς. 

Πιθανό σκορ: Η Γιούτα θα το παλέψει με τους Γουόριορς, αλλά δε βλέπω να έχει πιθανότητες να νικήσει παραπάνω από ένα παιχνίδι. Πιθανό σκορ, λοιπόν, το 4-1.


ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ (2) - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ (4)

Το Μέμφις, παρά τη σημαντική απουσία του Άλλεν, κατάφερε να κερδίσει σε δύο παιχνίδια το Σαν Αντόνιο. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είναι λίγο γερασμένη. Οι Πάρκερ, Τζινόμπιλι, Γκασόλ, Λι βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους. Αυτό ίσως να το πληρώσουν κόντρα στους Ρόκετς, που αρέσκονται να παίζουν τα παιχνίδια τους σε υψηλό τέμπο. 

Από την άλλη, το Χιούστον δυσκολεύτηκε, πιο πολύ από ότι δείχνει το 4-1, κόντρα στην Οκλαχόμα. Πέραν του πρώτου παιχνιδιού, η ομάδα του Ράσελ Γουέστμπρουκ δυσκόλεψε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τις "ρουκέτες". Ο ιδιόρρυθμος γκαρντ δεν είχε αρκετή βοήθεια από τους συμπαίκτες του και το πλήρωσε με έναν πρόωρο αποκλεισμό.

Πιθανό σκορ: Πολύ αμφίρροπη η συγκεκριμένη σειρά. Βλέπω να οδηγούμαστε σε έβδομο παιχνίδι. Πιθανή η πρόκριση των Σπερς. Επειδή, όμως, με ιντριγκάρει η απόδοση της πρόκρισης των "ρουκετών" στα επτά παιχνίδια, θα ποντάρω σ' αυτούς.


Οι προτάσεις μου

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Γιούτα Τζαζ          4-1 Γουόριορς    2,25

Σαν Αντόνιο Σπερς - Χιούστον Ρόκετς           4-3 Ρόκετς      8,00

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου