Our social:

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ

Παιχνίδια που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτήν την αγωνιστική στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Ποια είναι τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ; Δύο είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζω. Παρακάτω οι σημερινές προβλέψεις: 


ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΓΡΑΝΑΔΑ
Ώρα έναρξης: 14:00

Μαντίλι κουνάει η Γρανάδα από την La Liga, καθώς βρίσκεται προτελευταία με 20 μόλις βαθμούς. Δεν βλέπω πως μπορεί να κόψει βαθμό ή βαθμούς, στην έδρα της Σοσιεδάδ. Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος έχει σημαντικό κίνητρο για την νίκη σήμερα. Με τρίποντο σήμερα η Σοσιεδάδ θα φτάσει στους 61 βαθμούς και θα μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως ο έκτος του πρωταθλήματος παίζει προκριματικά Europa League. Για αυτή την θέση παλεύουν οι Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο. Ο άσσος πληρώνει χαμηλά, η Σοσιεδάδ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θα κερδίσει. Ρισκάρω με το Χ ημίχρονο 1 τελικό.

ΡΕΑΛ Μ. - ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Ώρα έναρξης: 17:15

Τα λόγια περιττά. Η Ρεάλ θέλει την νίκη με κάθε τρόπο για να μην αφήσει την Μπαρτσελόνα να ξεφύγει στην βαθμολογιά, καθώς και οι δυο τους προπορεύονται, με 78 βαθμούς. Η Ρεάλ εντός έδρας σκοράρει αρκετά γκολ, συνήθως δέχεται και γκολ. Η αδιάφορη βαθμολογικά Βαλένθια έχει την ικανότητα να κάνει την ζημιά στην άμυνα της Ρεάλ. Ποντάρω στην νίκη της Ρεάλ σε συνδιασμό με το goal/goal.   


Συνοπτικά:
 
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΓΡΑΝΑΔΑ   Χ/1   4,50

ΡΕΑΛ Μ. - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1+GOAL/GOAL   1,85


Βασίλης Μπαντής 

    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου