Our social:

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΦΤΩΧΗ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


Φτωχή (στοιχηματικά) η 37η αγωνιστική στην Αγγλία, αφού λίγα ματς έχουν ενδιαφέρον. Λογικό καθώς όταν φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν ελάχιστες ομάδες παραμένουν με κάποιο στόχο. Σουόνσι και Χαλ παλεύουν για την παραμονή, ενώ Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ μάχονται για ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 


Πρώτο ματς της ημέρας είναι αυτό της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ. Ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Λέστερ έχει σωθεί προ πολλού. Για τους «πολίτες» επιστρέφουν οι Αγκουέρο και Στόουνς. Θα το αφήσω το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί ο άσος δεν έχει στοιχηματική αξία, όπως και το Over 3,5.

Στα ματς των 17:00, το μοναδικό που συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στη Σάντερλαντ και τη Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί εδώ και μερικές αγωνιστικές και αγωνίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν μόνο για το γόητρο. Από την άλλη, οι «κύκνοι» βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τη Χαλ, η οποία βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή της επικίνδυνης ζώνης, και με ένα ενδεχόμενο τρίποντο μπορεί να «κλειδώσουν» την κατηγορία από απόψε. Καμία απουσία για την ομάδα του Πολ Κλέμεντ. Το διπλό είναι η βασική μου επιλογή.

Στις 19:30 η Άρσεναλ ταξιδεύει στην έδρα της Στόουκ. Το πάλαι Μπριτάνια και νυν Bet365 Stadium είναι ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα της κατηγορίας, όμως οι «κανονιέρηδες» διακυβεύουν πολλά περισσότερα σε σχέση με το συγκρότημα του Χιουζ. Ίσως οι γηπεδούχοι σταθούν εμπόδιο για την Άρσεναλ μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Στα ματς της Κυριακής τώρα, η Πάλας υποδέχεται τη Χαλ στο Σέλχαστ Παρκ. Μετά την ήττα της από τη Σάντερλαντ στο Κέι Σι, η Χαλ βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Όμως και η Πάλας δεν είναι αδιάφορη, αφού εάν ηττηθεί απόψε θα μπει σε περιπέτειες. Οι Καμπάιγ, Τόμκινς, Σακο, Γουόρντ, Τάουσεντ και Νταν έχουν προβλήματα τραυματισμών  για τους «αετούς», με τους δύο πρώτους να έχουν κάποιες πιθανότητες να αγωνιστούν. Για τους φιλοξενούμενους ο Μάρκοβιτς τέθηκε εκτός για το αυριανό ματς. Θα ρισκάρω σαν fan bet στο 2 ημίχρονο - Χ τελικό.

H Λίβερπουλ ταξιδεύει στο Λονδίνο για να κοντραριστεί με τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Κλοπ κάνει τα εύκολα δύσκολα και το αντίστροφο. Την προηγούμενη αγωνιστική μπορούσε να κλειδώσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Σαουθάμπτον στο Άνφιλντ. Αυτή η Λίβερπουλ είναι ικανή να νικήσει αύριο και να μην μπορέσει να πάρει το τρίποντο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην πεσμένη Μίντλεσμπρο εντός έδρας. Με λίγα λόγια είναι πολύ ασταθής τη φετινή περίοδο ή βασικά και πότε δεν ήταν; Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα 4 ταξίδια τους εφέτος στο Λονδίνο οι «κόκκινοι» μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Η επιλογή μου το Under 2,5 αλλά και το διπλό με μεγάλη επιφύλαξη.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Τότεναμ αγωνίζεται με τη Γιουνάιτεντ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, σε ένα ντέρμπι που απουσιάζει το κίνητρο. Η μεν Τότεναμ μετά τη νίκη της Τσέλσι χθες έχασε οριστικά τη μάχη της διεκδίκησης του πολυπόθητου τίτλου, ενώ παράλληλα έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση. Η δε Γιουνάιτεντ έχει το μυαλό της στραμμένο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ που θα λάβει μέρος στη Στοκχόλμη στις 24 του Μάη. Το 2-3 γκολ ίσως είναι μια ορθή επιλογή, όμως εγώ θα πάω πάσο.




Οι προτάσεις μου

Σάντερλαντ - Σουόνσι     2     1,70

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ       Under 2,5        1,90


Βόμβα

Κρίσταλ Πάλας - Χαλ       2/Χ        14,50

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου