Our social:

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Φωτιά έχουν πάρει όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζεται στο Γερμανικό, όπου γίνεται την κακομοίρας! Όλα είναι ανοιχτά στην μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σημείο και από την Ισπανία. Παρακάτω η σημερινή δυνατή δυάδα: 


Βόλφσμπούργκ - Γκλάνταμπαχ 
Ώρα έναρξης: 16:30

Στην Γερμανία και στην Μπουντεσλίγκα οι γηπεδούχοι δίνουν μία ακόμα μάχη ζωής και θανάτου, προκειμένου να αποφύγουν μια απρόβλεπτη πτώση στην δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ θέλει την νίκη προκειμένου να κυνηγήσει τις όποιες προϋποθέσεις προκειμένου να πάρουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύσκολο παιχνίδι για να πάμε σε συγκεκριμένο παιχνίδι. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ της νίκης. Θα πάμε με την επιλογή του goal σε συνδυασμό με το όβερ. 

Εσπανιόλ - Βαλένθια
Ώρα έναρξης: 17:00

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι δύο ομάδες του Ισπανικού πρωταθλήματος δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό κίνητρο προκειμένου να κυνηγήσουν την νίκη. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως είναι δύο καλοδουλεμένες και ποιοτικές ομάδες, που αν παίξουν απελευθερωμένα μπορούν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές. Δεν το κουράζω, βασική επιλογή και σε αυτό το παιχνίδι goal μαζί με το όβερ.    


Συνοπτικά 

Βόλφσμπούργκ - Γκλάνταμπαχ   GOAL/GOAL+OVER   1,95

Εσπανιόλ - Βαλένθια   GOAL/GOAL+OVER   2,00


Βασίλης Μπαντής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου