Our social:

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ


Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη κατάκτηση της νίκης που θα τους φέρει πιο κοντά στην τετράδα. Στα υπόλοιπα, Χαλ και Σουόνσι μάχονται για τη σωτηρία λίγες αγωνιστικές πριν το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, ενώ Λίβερπουλ και Σίτι ίσως εκμεταλλευτούν το ντέρμπι στο Λονδίνο και ξεφύγουν από τους διώκτες τους. 



Στο πρώτο παιχνίδι (χρονικά) για απόψε, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δε θα έχει στη διάθεση του τους Αγκουέρο, Σίλβα, Μπράβο και Στόουνς. Σημαντικές απουσίες έχουν και οι φιλοξενούμενοι καθώς θα αναγκαστούν να παραταχθούν κόντρα στους "πολίτες" χωρίς τους Καμπάιγ, Νταν, Σακό και Τόμκινς, ενώ ο Τάουσεντ είναι αμφίβολος. Το περασμένο Σάββατο "οι αετοί" πραγματοποίησαν μια πολύ μέτρια (έως κακή) εμφάνιση κόντρα στη Μπέρνλι και δικαίως ηττήθηκαν. Η Πάλας μακριά από το Σέλχαστ Παρκ είναι ζημιάρα. Βέβαια οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερο κίνητρο. Αρκετά ιντριγκαδόρικη είναι η απόδοση του Under 2,5 (κοντά στις 3 μονάδες). Πιο ασφαλής επιλογή το Under 3,5, την οποία τη βρίσκουμε, και αυτή, σε πολύ καλή απόδοση.

Στα ματς των 17:00 τώρα η Γουότφορντ ταξιδεύει στο κοντινό Λέστερ, σε ένα αδιάφορο ματς καθώς και οι δύο ομάδες έχουν σωθεί κατά πάσα πιθανότητα. Το 2-3 γκολ ίσως είναι μια ορθή επιλογή. 

Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι είναι δύο καθαρά σφιχτές ομάδες. Η Μπέρνλι μετά το διπλό στο Σέλχαστ Παρκ ίσως να καθάρισε την υπόθεση παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη τα "μπάγκις" διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς μετρούν 4 συνεχόμενες ήττες. Θα ρισκάρω στο 0-1 γκολ. Η ισοπαλία, επίσης, είναι αρκετά πιθανή.

Η Χαλ αγωνίζεται κόντρα στην αδύναμη και αδιάφορη (βαθμολογικά) Σάντερλαντ. Οι "τίγρεις" με μια ενδεχόμενη νίκη απόψε μπορεί να αυξήσουν τη διαφορά από τη Σουόνσι, η οποία τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Περιμένω οι γηπεδούχοι να μπουν δυνατά και να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στις "μαυρόγατες". Θα ποντάρω στον άσο από το ημίχρονο.

Κρίσιμο ματς και για τη Σουόνσι, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:30 την Έβερτον. Οι "κύκνοι" έχουν κερδίσει μόλις έναν από τους τελευταίους έντεκα αγώνες (5 ισοπαλίες - 5 ήττες) κόντρα στην Έβερτον, όμως είναι αήττητη στα τελευταία πέντε. Η Σουόνσι σήμερα διακυβεύει πολλά περισσότερα σε σχέση με τα "ζαχαρωτά". Η επιλογή μου ο άσος, με μαξιλαράκι την ισοπαλία. 

Στα ματς της Κυριακής, η Λίβερπουλ αναμετράται με τη Σαουθάμπτον. Οι "κόκκινοι" στα τρία φετινά ματς που συναντήθηκαν με τη Σότον δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κουτίνιο μάλλον θα αγωνιστεί, αφού ο τραυματισμός του στον αγώνα με τη Γουότφορντ δεν ήταν σοβαρός. Οι "άγιοι" κέρδισαν μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία ταξίδια τους στο Άνφιλντ (1 ισοπαλία - 3 ήττες). Αναμένεται να δούμε ένα χαμηλό σκορ, πιο ασφαλής επιλογή το 2-3 γκολ. Πιθανό σκορ το 2-0. 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Άρσεναλ υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ. Βενγκέρ και Μουρίνιο στις δηλώσεις που έκαναν, ανέφεραν πως είναι έτοιμοι να λήξουν τη μεταξύ τους κόντρα, μια κόντρα που κρατάει πολλά χρόνια. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" δήλωσε, επίσης, πως θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές, λόγω του επαναληπτικού την ερχόμενη Πέμπτη με τη Θέλτα. Είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, δίνοντας βάση στο Γιουρόπα Λιγκ, που αν το κατακτήσουν θα βρεθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η βασική μου επιλογή είναι ο άσος που μπορεί να συνδυαστεί και με το Over.


Οι προτάσεις μου


Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας        Under 3,5      1,75

Χαλ - Σάντερλαντ   1/1        1,98

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ     1      1,90


Σε σύστημα  


Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας    Under 2,5    2,85

Μπέρνλι - Γουέστ Μπρομ         0-1      2,70

Σουόνσι - Έβερτον     1 (Χ)       2,50  (3,25)

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον     2-0     6,75

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουν.     1 & Over 1,5    2,20

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου