Our social:

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

«WIN OR GO HOME» ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ


Χθες ο μοναδικός αγώνας που διεξήχθη ήταν αυτός της Γιούτα κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ. Οι "πολεμιστές" έκαναν το 3-0 και πλέον βρίσκονται με το 1,5 πόδι στους τελικούς της Δύσης.


Απόψε στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς το Τορόντο υποδέχεται το Κλίβελαντ στο τέταρτο, και ίσως τελευταίο, παιχνίδι της σειράς. Οι Ράπτορς στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικοί κατά τα 3/4 του ματς. Στην τελευταία περίοδο οι εκβιασμένες επιθέσεις του Ντε Ρόζαν και η αστοχία των υπολοίπων οδήγησαν τους Ραπς στην τρίτη τους ήττα. Ίσως αν αγωνιζόταν ο Λάουρι το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Φάνηκε, επίσης, ξεκάθαρα ότι η ομάδα του Ντουέιν Κέισι έχει έλλειψη από ένα στυγνό σουτέρ. Ο Λάουρι είναι αμφίβολος στην αποψινή αναμέτρηση και αν δεν αγωνιστεί οι  «ιππότες» θα έχουν το προβάδισμα.Το Over 208,5 η επιλογή μου, μιας και ολα τα παιχνίδια της σειράς μέχρι στιγμής ξεπέρασαν το φράγμα των 208,5 πόντων.

Το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα των Γουίζαρντς διεξάγεται απόψε. Οι "μάγοι" μπήκαν δυνατά, όπως αναμενόταν, στο παιχνίδι και καθάρισαν από νωρίς στο παιχνίδι. Οι Σέλτικς ήταν πολύ κακοί και κόντραραν τους γηπεδούχους μέχρι τα μέσα της πρώτης περιόδου. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Γουόλ ήταν σχετικά καλός. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Πόρτερ - Μπογκντάνοβιτς. Ο Ούμπρε είναι τιμωρημένος για το αποψινό παιχνίδι. Και στα τρία παιχνίδια της σειράς οι «μάγοι» μπήκαν δυνατά. Γιατί να μη μπουν και σήμερα; 

Οι Ρόκετς στο τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στους Σπερς ήταν αρκετά άστοχοι απο τη γραμμή των τριών πόντων για τα δικά τους δεδομένα. Παρά την ήττα, ο Χάρντεν πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, για ακόμη μία φορά, με 43 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Πλέον η νίκη μοιάζει μονόδρομος για την ομάδα του Ντ' Αντόνι. Δε βλέπω η περιφέρεια των «ρουκετών» να παραμένει για δεύτερο παιχνίδι τόσο άστοχη και για αυτό το λόγο θα ποντάρω στο Over 210,5.


Οι προτάσεις μου

Τορόντο Ράπτορς - Κλίβελαντ Καβαλίερς      Over 208,5       1,62

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Μπόστον Σέλτικς     1η Περίοδος Γουίζαρντς με -2,5       1,95

Χιούστον Ρόκετς - Σαν Αντόνιο Σπερς      Over 210,5    1,73

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου